Meyer | Samo najbolje za vas
SAMO NAJBOLJE ZA VAS
Upoznajte široku lepezu naših proizvoda namijenjenih dezinfekciji, osobnoj higijeni i njezi kože i kose.

Dobro došli u Meyer - mjesto gdje nastaju vaši i naši proizvodi

Tvrtka Meyer proizvodi i razvija širok spektar proizvoda vlastitih brendova, kao i brendova svojih klijenata. Naš tim stručnjaka za svakog klijenta kreira individualno i održivo rješenje. Bilo da želite kreirati vlastitu liniju proizvoda ili nadograditi već postojeću, mi Vam možemo pomoći.

O NAMA
KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI

Dr.MEYER

UČINKOVITA I POTPUNA DEZINFEKCIJA

Higijena ruku te higijena prostora najefikasnije su oružje u obrani od virusa, bakterija, gljivica i kvasaca. Dr.Meyer proizvodi dokazano ubijaju 99,99% mikroorganizama.

Pravilnim nanošenjem dezinficijensa nakon redovitog pranja ruku smanjuje se broj mikroorganizama na minimum, štiteći pritom od pojave zaraznih bolesti.

Dezinfekcijska sredstva treba birati vodeći računa o njihovim aktivnim sastojcima, testiranjima i karakteristikama.
PROIZVODI

ESENCIA ADRIA

SUNCE.MORE.

Predivna linija proizvoda za njegu tijela i kose inspirirana je Jadranskim morem te biljem, voćem i mirisima tople i sunčane obale Jadrana.

Esencia Adria je nastala iz želje da mirise i doživljaje jadranskog ljeta upakiramo u nježne pripravke u kojima biste mogli uživati tijekom cijele godine.

Sinergija znanosti i prirode rezultira bogatim i njegujućim formulacijama koje revitaliziraju i energiziraju kožu te svojim mirisima opuštaju osjetila.

PROIZVODI

ANNYER

Prva hrvatska kozmetička linija za njegu, bojenje i oblikovanje kose te osobnu njegu i higijenu. Kozmetička kuća Annyer osnovana je 1985. kao specijalizirani proizvođač kozmetičkih proizvoda koji oduvijek prati najnovije trendove i redovito širi svoju lepezu inovativnih i kvalitetnih preparata.

Pomno osluškujući potrebe naših kupaca Annyer osigurava proizvode najviše kvalitete po prihvatljivim cijenama.

Kako je Annyer brend s najduljom tradicijom generirao je zavidan broj proizvoda na opće zadovoljstvo kupaca koji su mu vjerni dugi niz godina.
PROIZVODI

NAŠE DJELATNOSTI

PROIZVODNJA

Modernizirani proizvodni pogon naše tvornice prati i zadovoljava sve europske standarde i kriterije proizvodnje. Naši laboratoriji svakodnevno rade na kreiranju inovativnih receptura te kontinuirano vrše kontrolu kvalitete proizvoda.

DISTRIBUCIJA

Kanali distribucije kojima Meyer raspolaže prate potrebe naših klijenata. Tijekom više od 30 godina poslovanja stekli smo brojna partnerstva kojima smo osnažili svoju distribucijsku mrežu.

USLUŽNO PUNJENJE

Uslužno punjenje obavljamo za mnoge partnere koji su prepoznali naš trud, efikasnost, kvalitetu i brzinu. S kapacitetom proizvodnje od 250 000 jedinica tjedno i uvježbanom logistikom nudimo kompletno rješenje prilagođeno vašim potrebama.
SAZNAJTE VIŠE